Hi! awak semua nak tau tak? saya jahat, awak nak tau tak? dulu kan, saya hisap rokok, saya main2 pakai dadah, saya ponteng sekolah, saya pijak muka cina sekola rendah, mcm2 benda jahat saya buat, kenapa saya buat begitu? kalau awak rasa awak dah buat silap yang besar, awak sedar sedikit, kenapa awak boleh sampai terbuat gitu? haha mcmtu lah jugak dengan saya. saya tersilap langkah rupanya. saya tengok orang merokok, saya pun merokok, mmg tak sah kalau sehari tak ada sebatang rokok kt poket, sorok sorok lah dikatakan. saya pakai dadah sebab saya belajar benda itu di Internet, tengok how it works apa semua then saya terpengaruh, saya selalu angkat wed, stoned mmg selalu. Lagi apa salah saya ek? erm saya ponteng sekolah sbb saya nampak banyak jugak budak sekolah poteng, so saya follow jela sbb saya pun nak tau mcmana rasanya bila dah break the rules. saya suka pijak muka budk cina skola rendah sbb saya benci dorg, dorang makan babi, awak suka ke orang makan babi? thumbs up, haha. itu hanya sekadar bermain manja dgn anak2 babi oke, bhahaha. sekarang, saya suka keluar malam, saya pernah travel satu malaysia, teramat seronok ada rakan habis sekolah tapi bahaya. sbb apa? mereka suka pengaruh saya angkat weed dan seglanya, tapi kebanyakan rakan-rakan saya sekrang semuanya jenis yang baik tersangat-sangat dan saya pun tengah beljar mengelakkan drpd keluar selalu, saya tau saya dah tersalah jalan, so saya nak perbetulkan jalan saya, saya nak betulkan sahsiah saya dan mulakan amalan amalan yang baik. insyaallah oke. lagi apa erk? haha. walaupapun, awak semua dah tau perangia saya kan? takpela, sekali sekala bongkar kat sosial, hahaha. ermm sesiapa yang suka melepak ke apa ke, wahai rakan rakan ku yang baru, lepas 10/7 aku akan sentiasa duduk dirumah atas sebab sebab yg tertentu so korang kena lah rajin2 datang kerumah melawat aku. thanks sbb membaca dan doakan lah supaya saya ada semangat nak berubah. AMIN :')


-NURREEN NADIHA

1 comment:

  1. "saya pijak muka cina sekola rendah" rasis statement.

    ReplyDelete